Szállítási feltételek

Fizetési módok:

Utánvéttel

A megrendelés végösszegét készpénzben vagy bankkártyával fizeted ki a megrendelt termékek átvételekor. A bankkártyás fizetés sajnos nem minden futárnál és átvevőhelyen lehetséges, ennek elérhetőségéről átvétel előtt érdeklődjön a szállítónál.Lehetséges szállítási módok:FoxPost Futár házhoz szállítás


2800-Ft. (Utánvéttel)

Foxpost futárszolgálat vagy annak az alvállalkozója szállítja ki a megadott szállítási címre a csomagot.

Bővebb információt itt talál: https://foxpost.hu/csomagatvetel , https://foxpost.hu/araink

Szállítási idő: jellemzően 2-4 munkanap.

Foxpost csomagautomatába szállítás

1800-Ft. (Utánvéttel)


A Foxpost egy egyszerű, rugalmas, környezettudatos és érintkezésmentes csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely Foxpost csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt.
Amint megérkezik a csomagod, a Foxpost SMS-ben és e-mailben elküldi az átvevő kódot. A csomagterminálok országszerte több, mint 260 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban és üzletekben elérhetők.
Kérjük nagyon figyelj arra, hogy csomagod az SMS értesítést követő 3 naptári napon belül tudod átvenni, ezt követően a Foxpost visszaküldi hozzánk.

Szállítási idő: jellemzően 2-3 munkanap.

Bővebb információt itt talál: https://foxpost.hu/csomagatvetel , https://foxpost.hu/araink


A termékekkel kapcsolatos logisztikai feladatokat és a szállítást a Foxpost Zrt. (székhely: 3300 Eger, Pacsirta utca 35/A. ) ., (e-mail info@foxpost.hu) (telefon: 06-1-999-0-369 ) , végzi.


A szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek!

Nemzetközi szállítási díjakról, kérjük e-mailben érdeklődj!


Jellemző csomagfeladási idő 24 órán belül készleten lévő termékek esetében.
A Pénteken leadott rendeléseket leghamarabb Hétfőn veszi át a futár tőlünk.


Teljesítési határidő
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap.
Az Eladó késedelme esetén a Vevő jogosult póthatáridőt tűzni. Ha az Eladó a póthatáridőn belül nem teljesít, a Vevő jogosult a szerződéstől elállni.
Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés
Amennyiben Ön korábban már úgy rendelt terméket, hogy azt a kiszállítás során nem vette át (ide nem értve azt az esetet, amikor elállási jogával élt), vagy a Termék nem kereste jelzéssel érkezett vissza az eladóhoz, az Eladó a megrendelés teljesítését a vételár és a szállítási költségek előre történő megfizetéséhez köti.

Megrendelés átadása a futár részére:

Hétfő, Kedd, Szerda, Csütörtök, Pénteki napokon történik!
(Átadástól követően 2-4 munakanap szokott lenni a szállítási idő.)Át nem vett csomag esetén az alapdíjas szállítási költségek kerülnek számlázásra a vevő részére az ÁSZF szerint!