Információk

Webshopunk felnikupakokkal és autókiegészítőkkel foglalkozik.

Webshopunk csak magyar nyelven elérhető.

Helytelen vagy nem szakszerű használatból eredő károkért felelősséget nem vállalunk! (Leesett,kiesett,beletört elhagytam stb..)


Árak:

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, és a vállalkozás ÁFA-mentes besorolása miatt nem tartalmaznak áfát, ám bruttóban értendők (tehát további adóköltségek nem terhelik)!


Méretek & Infók:

A külső átmérője van megadva minden terméknek!

A méretek autó és felni típusonként eltérhetnek!

A termékek specifikációi tájékoztató jellegűek!

Az oldalakon szereplő képek csak illusztrációk!

A tévedés és az árváltozás jogát fenntartjuk!

Egyes termékeknél átmeneti készlethiány előfordulhat!

Mérésnél 1-2mm eltérés előfordulhat mérőeszközönként!

Ha nem biztos a méretben, írjon nekünk a felnikupakok@gmail.com e-mail címre és mi segítünk a választásban.Segédlet a sikeres rendelés leadáshoz:Miután kiválasztotta a kívánt terméket és méretet kattintson a "KOSÁRBA" gombra.

Ezután ha további termékeket szeretne keresni, akkor a "VÁSÁROLOK" gombra nyomjon, ha pedig véglegesíteni szeretné a rendelést akkor a "KOSARAM" gombra.
Ha leellenőrizte a terméket és a mennyiséget, és mindent jónak találat, azután a "MEGRENDELEM" gombra  kattintva tud továbblépni.

Választhat, hogy regisztrációval, vagy anélkül adja le rendelését. Most a Regisztráció nélküli rendelést mutatjuk be. Olvassa el a "Vásárlási feltételeket" és az "Adatvédelmi szabályzatot" majd amennyiben elfogadja, és egyetért vele, pipálja ki a négyzeteket és kattintson a tovább gombra.

Ebben a lépésben ki kell választani, hogy házhoz vagy Foxpost automatába kéri a rendelt terméket. Amennyiben ez sikerült a "TOVÁBB" gombra kattintva tud tovább lépni.