Visszaküldés - Csere

Visszaküldés vagy csere igény

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a rendeléstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött (átvett termék), Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a
szerződést a termék visszaküldésével.

Az elállási/felmondási határidő a termék adásvételére irányuló szerződés esetében: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Részünkről hibás teljesítés esetén ingyenesen kicseréljük a terméket azt nem kell visszaküldenie, ha arra a termék szavatossági szabályok érvényesek, így csak jeleznie kell írásos levélben a problémát. 

Tévesen megrendelt termék visszaküldés/csere esetén a termék/rendelés árát vagy árkülönbözetét bankszámlára utaljuk vissza. Utánvételes visszaküldést elutasítjuk. A terméket visszaküldés után megvizsgáljuk és amennyiben nem sérült vagy hiányos, akkor intézkedünk a visszatérítésről. Kérjük, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében a visszaküldendő termékeket a csomagolásban gondosan rögzítsék, hogy azok ne karcolódjanak vagy törjenek visszaszállításkor.


Csere kiszállítási díj a szállítási díjon felül +2500Ft. Cserét úgy is kezdeményezhet, hogy megrendeli a kívánt terméket és a rendeléshez tesz megjegyzést visszaküldési igényéről. A rendelést ilyenkor módosítjuk a szállítási díjnak és a jóváírásoknak megfelelően így célszerű a számlaszámát is mellékelnie. 


Visszaküldési űrlap